Slide background

Napapiiri Café

Monipuoliset palvelumme

Slide background

Palvelut vaeltajille

Retkitarvikkeet, elintarvikkeet, matkamuistot

Slide background

Luontonäyttely

Lapin suoluonnon eläimistä ja kasveista

Palvelut

Kotasauna


Kotasaunan saunatilaan mahtuu saunomaan 3-4 henkilöä kerrallaan.
Kotatilan grillin/nuotion ympärillä on tilaa 6-8 hengelle.
Kotasauna on vuokrattavissa ryhmille neljäksi tunniksi kerrallaan tai sopimuksen mukaan.
Majoittujille kotasaunavuoro on kaksi tuntia ja sen voi vuokrata lisämaksusta.
Matkamuisto- ja retkitarvikemyymälä

Matkamuistoja Lapin maasta, muun muassa kuksia, avaimenperiä ja pieniä lasten pehmoleluja husky-koirista ja poroista Napapiiri - Arctic Circle-logopainatuksin. Retkitarvikemyymälästä löytyvät muun muassa nestekaasut, hyttysmyrkyt, laastarit
ja monenlaista retkeilyssä tarpeellista tavaraa.

Elintarvikekioski

Kioskin valikoimiin kuuluvat muun muassa grillimakkarat, maidot, juustot, voit, ruisleivät, puuropussit sekä laaja valikoima kuivamuonaa retkelle ja kotiin.
Luontonäyttely

Kahvilan yhteydessä sijaitsee noin 40 m2:n kokoinen näyttely, joka kertoo pohjoisen suoalueiden eläimistä ja kasveista. Näyttelyyn kuuluu eri vuodenaikoja kuvaava visuaalinen valoshow. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Yleiset tilat

Langaton internetyhteys toimii kahvilarakennuksen sisätiloissa. Kahvilan yhteydessä on wc:t naisille ja miehille sekä inva-wc. Sisätiloista löytyy myös yleisösuihku, joka on käytössä erämökeissä majoittujille ja kesäaikaan maksua vastaan myös muille kävijöille.


Ryhmäruokailut

Napapiiri Cafe voi järjestää ateriat, kahvitarjoilut, drinkit tai cocktailit maksimissaan 60 hengen ryhmälle. Aterian yhteyteen voidaan järjestää tutustuminen Metsähallituksen luontonäyttelyyn. Pakettiin voidaan sisällyttää myös ”Olen vieraillut Napapiirillä”-diplomi jokaiselle vieraalle.

Yksityistilaisuudet

Napapiiri Cafén voi vuokrata myös yksityiseen tapahtumaan. Kaikkia tilojamme ja palveluitamme voidaan yhdistää samaan kokonaisuuteen. Tapahtuma voi olla päivä- tai iltatapahtuma tai vaikka yli yön kestävä tilaisuus.

Kokouspaketit

Voimme järjestää kokouspaketteja maksimissaan 60 hengen ryhmälle. Napapiiri Cafésta löytyy monipuoliset av-välineet esitysten pitämistä varten. Tapahtuman yhteyteen voidaan järjestää tutustuminen Metsähallituksen näyttelyyn. Pakettiin voidaan sisällyttää myös ”Olen vieraillut Napapiirillä”-diplomi jokaiselle osallistujalle.

Kysy lisää ja pyydä tarjous

Oletko suunnittelemassa kokousta, tapahtumaa, juhlaa, merkkipäivää tai muuta tilaisuutta - pienemmälle tai isommalle joukolle?
Kerro meille tarpeesi ja toiveesi niin saat meiltä niiden mukaan räätälöidyn tarjouksen.
Ota yhteyttä puhelimitse 0400 196 741 tai sähköpostilla info@napapiiricafe.fi